home

Fotbollssagan


DSC04429.JPGDet var en gång på sommarlovet en pojke som var 14 år. Pojken var jättedum mot alla och han tyckte att han var bäst och snyggast. Pojken spelade fotboll i Gnaget och dom var jättebra på fotboll, men pojken han skulle alltid vara bäst . En dag skulle Gnaget spela mot Djurgården (Aik-Dif) .

Innan Gnagets samling gick pojken till deras cafeteria och han var jobbig vid cafeterian för han ville ha allting först. Han skulle köpa läsk men det ramlade något i läsken, så det vart som en konstig dryck.
Nu var det samling och pojken mådde lite dåligt, men han sa ingenting om att han mådde dåligt. Nu började matchen och Gnaget gör mål efter 16 minuter men efter 30 minuter så gör Djurgården mål plötsligt.

Pojken, som var så dum mot alla, vart plötsligt en tjej, och alla som kollade på matchen skrattade, så killen som nu blivit tjej, förstod hur det var att bli mobbad. Hon sprang hem till alla, som hon varit dum mot och skrek och grinade och hon sa förlåt flera gånger och hon lovade att aldrig mer vara dum.

Flickan, som nu var en pojke, vart förlåten av alla och var bara snäll. Pojken fick många vänner och han hade aldrig mått så här bra i hela sitt liv och nu levde han lyckligt.

Pojken sprang ju ifrån fotbollsmatchen och han missade matchen. AIK vann med 4-1 mot DIF. JA!
JA! JA! Och nu så var pojken jätteglad och plötsligt kom han in på fotbollsplanen bara sådär och alla applåderade åt honom för AIK hade vunnit hela sin fotbollserie och pojken tyckte att det var ett mirakel. Han sa det här är bara nåt som man får vara med om en gång i sitt liv.

Nu var det skola och alla applåderade åt pojken i skolan och fröken lät honom göra vad han ville. Så han bestämde att han ville gå hem och sova. Pojken var helt slut efter hela sommarlovet .


NU ÄR DENNA SAGA SLUT